La nostra recomanació és no fer-ho.
Per què? Perquè l'ampliació automàtica de recursos, el canvi de contrasenyes des del panell de client de Clouding.io i moltes altres funcions les duu a terme l'usuari “cloudbase-init“.
Per tant, si es desactiva aquest usuari, el servei no pot arrencar correctament i totes aquestes tasques no es duen a terme de manera automàtica, de manera que les hauries de fer tu manualment.
Informació
En versions noves de Cloudbase, han afegit la creació d'un usuari "Admin".
Esperem haver-te ajudat amb aquest article🙂. Recorda, si tens consultes sobre aquesta o qualsevol altra qüestió relacionada amb els teus servidors a Clouding, no dubtis a escriure a soporte@clouding.io Som al teu costat per al que necessitis!